Apr 22, 2009, 9:58 AM

Футболен рефер 

  Poetry » Humour
532 0 0

Футболен рефер:

В Италия - свирач,
във Англия - бегач,
в Германия - водач,
в Испания - зяпач,
понякога палач,
картонен раздавач
и често помагач,
но в българския мач
на бой е той търсач.

© Марин Цанков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??