Aug 10, 2006, 10:51 PM

Гадняр (Имам Право Да Знам) 

  Poetry
963 0 5
Гадняр (Имам Право Да Знам)

Да, превърнах се в гадняр
Всички лоши мисли и думи
Всеки верен другар
Всичко разруших помеждуни
Имам право да знам
Такъв ли си бях преди
Да прехвърчат искри
И лесно да се паля
И лесно да горя

Ако искаш
Мога да бъда и друг
Да бъда надежда на хората тук
Ако искаш
Мога да ти предложа любов
Лъч светлина в твоя живот

Да, аз съм гадняр
Разруших себе си с гордост
Да, запалих пожар
Изпълних умът си с подлост
Имам право да знам
Кой щеше да ме закриля
Като остана сам
Кой ще ме заличи от съзнанието ти
Когато погубя твойте мечти

Ако искаш
Мога да бъда лош
Да ме сънуваш всяка нощ
Ако искаш
Мога да съм гадняр
Да те измъчвам с мрачен чар

Ако искаш
Мога да те превърна в мрак
Да ме искаш да те обливам пак и пак
Ако искаш
Мога да те заблуждавам с любов
Да бъда твоя бог благ и суров

Имам право да знам
Какъв ме искаш
И доколко да бъда гадняр

Ако искаш
Мога да бъда самия аз
Да нямаш над мене власт
Ако искаш
Имам право да знам
Защо заради теб съм гаден и сам



© Христо Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??