Забравих за влака,
билет съм си купил.
Перонът подремва
унесен от скука.
Часовник потраква
и хич не му пука.
Стрелочник се плези
на гърбава врана.
Чистачка се крачи,
танцува с метла.
За влака забравих,
забрави ме влакът.
Билетът остана
за старата врана...
© Хари Спасов All rights reserved.