Jun 30, 2013, 10:55 AM

Гаснещи зеници 

  Poetry » Other
451 0 3

Щастлив ли си?!
Не. Като хищна птица

животът спусна се

и сграбчи те така,

че ти притвори

гаснещи зеници...

За щастието свое

ослепя!

 

Преди да спреш.

От болка да извикаш!

Преди да си повярвал

в любовта!

Преди да можеш

всичко да опиташ...

Преди да сетиш

някаква вина!

 

Превръщайки се

в сянка лекокрила,

бездушна, няма,

призрачна, с тъга

докосната

от ледената сила

на бездната...

тук... в края на света!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??