May 16, 2015, 11:15 PM

Гатанка 

  Poetry » Other
369 0 1

Гатанка

 

Може да опиташ,

без дори да питаш,

да отгатнеш нещо,

от живота свой...

 

Ако се получи,

всеки ще научи,

ако ли пък не,

още по-добре...

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??