Nov 18, 2021, 8:44 AM

Глад 

  Poetry
348 0 0

Чевръстка
си говореше
с любов
на преждата,
плетейки,

 

а преждата
я зореше:
„Побързай,
че е глад
за грейки!“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??