Jan 22, 2010, 2:58 PM

Глад и страх 

  Poetry » Love
741 0 1

В глад и страх те обикалям -

да те нападна или ще паднеш сам?

Ще успееш ли да ме раниш? Или да избягаш?

Дали е сладко месото ти, или е отровно?

Ще ме спасиш ли?

Хайде, спаси ме от редиците на нарисуваните с кръв и белези от зъби.

Направи ме пак невинна и безстрашна.

Ще побърза ли времето?

© Малката Мис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??