Nov 7, 2008, 8:23 PM

Глас на мъж... чаровен 

  Poetry
853 0 11
 
Копнея всеки миг за медения,
топъл и милващ глас на мъж, 
тъй светъл, лъчезарен.
Глас - галещ слуха като перце, 
изричайки думите нежно,
редувайки ги и във рими.
Глас - мъркащ, въздишащ,
звънтящ от смях, щастие и радост.
Глас - леещ вълшебна музика 
за сетивата, карайки те
да утихнеш, затаил дъх
от омайната мелодия.
Мелодия въртяща те
във вихрен танц с чаровен мъж.
Глас - пламтящ от страст,
разпалващ чувства 
и изгарящ те до пепел.
Глас, който те зове да летиш
все към него, отново и отново.

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??