May 20, 2007, 12:09 PM

Главата ми е безработна 

  Poetry
491 0 7

Днес главата ми е безработна,
сама напусна, писна и от дъжд!
Вратата под носа й хлопна!
И болката обзе я изведнъж!

Тежи над сгънатите рамене
и някак ми се ще да я откъсна!
Ала без нея няма накъде,
дори и безработна, ми е скъпа!

А толкова задачи и приготвих,
уплаши се - подаде си оставка!
Не може без почивка да работи!
И за капак пък, без заплата!

До утре ще размисли, аз я знам!
Само къс небесен -  светлосин
да съзре! Ала ще взема да й дам -
за всеки случай доза аналгин!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??