Oct 2, 2021, 9:06 PM  

Гледам – песът кокали зарива 

  Poetry » Humour
640 3 8

Зло съм куче, вързано на круша,
ни яде ги, ни на друг ги дава.
Пети ден не ям и само пуша,
щото е главата ми корава.

Мъка, ни да легна, ни да седна,
все търча след котките по двора.
Що не се нахраниш, душо бедна,
като всичките нормални хора?

Вчера без покана гости, ето,
цял ден готвих, кръст не ми остана.
Ама го отнесе и мъжлето,
запознах му темето с тигана.

На майтап, че нося съм съгласна
нося и на бачкане, така е.
Но съм на диета и съм бясна,
той видя звезди, ама си трае.

Ядоха и пиха, да са живи,
сити нека са, а аз горкана...  
Гледам – песът кокали зарива,
май ще ги изровя отзарана...

 

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??