Dec 31, 2008, 2:51 PM

Гледка 

  Poetry » East forms
713 0 17
     Гледка

Ледена плетеница
изпъстри прозореца -
с пролетни цветя засия.

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??