May 28, 2007, 9:16 PM

Гневно (политически) 

  Poetry
495 0 9

Грижовното ви безразличие -
нелепа маска по бездомните лица!
И лицемерното приличие -
перде за безразмерната ви суета!

Парите не разваляли!
Тълпете на наивници това!
Такива  не останаха!
Не вярва никой в празните слова!

Престорените ви стремежи -
прикритие на низости и грехове!
И споделени, уж, копнежи -
бълвоч лъжи в души на зверове!

Властта не ви опивала!
Най-грозно сте натаралянкани от власт!
И съвестта ви не заспивала!
Умряла е отдавна тя във вас!

Народът ви избирал!
Народът е финансово понятие за вас!
Народът колабира!
А вие препродавате душата му за власт!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??