Nov 22, 2008, 5:54 PM

Гносис? 

  Poetry
602 0 4

- Изчетох много книги.

Сега знам много...

- А знаеш ли какво има в една тъжна сълза...

                 ... или във въздишката на старица?

© Георги Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??