Да се отдавате на негодувание значи да позволите на някого,
когото презирате, да живее във вашата глава без да плаща
наем за това.
Ан Ландърс
* * *
Давам си ризата –
да я погазите.
С думи-огризки
себе си мразите.
С пръст посочете ми
дрехата дрипава...
Един срещу мене е.
Три – към душите ви.
© Яна All rights reserved.