Можеш ли да се влюбиш и да обичаш
толкова дълго един-единствен човек.
В любов ти до край да се вричаш,
дори за години, дори и за век.
Можеш ли толкова време,
да изпитваш чувства такива.
Които да бъдат в душата ти бреме,
да ги носиш ти без причина.
Тези толкова тъжни дни, часове,
които ти със болка да преодоляваш.
И твоите тъжни години и векове,
ти никога да не забравяш.
Във мен тъй силно ти се влюби
и аз ще ти покажа, че мога така.
Виж, че не е лесно да обичаш ти,
с години да се бориш за любовта.
Обичай ме, когато настане тъга
и с ръка на сърцето ти ми кажи:
Лекува ли се тази болка една,
дето сърце ти от нея кърви.
© Иваничка Петкова All rights reserved.