Sep 11, 2007, 3:34 PM

голямата мечта-Любов 

  Poetry
541 0 2
Аз те моля ,Боже помогни ми
своята съдба да променя
промяна да, а нужни са и сили
оказах се безсилна за беда.
С мечтите светли вчера се сбогувах
и с най -голямата мечта Любов
обичах силно-обич не получих
каква съдба, какъв възход.
Тя любовта в мечтите смели беше
но само там наяве бях сама
нещастна бях ,но мислех се щастлива
то всичко беше може би съдба.
С мечти живях, илюзии целувах
и търсих да открия любовта,
но истинската не оназ мечтаната
отвръщаше ми глуха самота.
Голямата мечта Любов- в сърцето ще запазя
кат спомен скъп, кат истина една
години с нея много преживяхме
дори мечта да беше любовта.

© Памела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??