Човек и сам
може да обича!
Пътечката малка
спомените скрила.
Цветенцата китни
ухаещи на обич.
Слънчевото утро
изгрева засмян.
Миговете с него
обичта голяма.
Нашият си ден
измислен от мен.
Даваше ми всичко
предаден макар.
Не можеш подкупи
с вино червено.
Обич, усмихни се!
Ти бе щастлива,
толкова красива
вярна и засмяна.
Вселената е малка
да те приюти
толкова голяма
единствена си ти.
Тръпките прекрасни
дните с надежда
с обич изживяна
той никога това
не може да ограби.
© Елена All rights reserved.