Mar 25, 2012, 1:57 PM

Гората 

  Poetry » Love
415 0 1

ГОРАТА

Гората е тъмна

и клоните ни скриват.

Пръстта е мръсна,

пръстите се свиват.

 

Шепа след шепа,

дъх след дъх

- трева, клони,

мокър мъх.

 

Страхът ме кара

може би.

Страхът или

може би

пък ти.

 

ГЛЪТКА

 

Защото днес ще е

вчера

и всичко останало тръни

в дланите ми,

засъхнали

в потта на изминали думи.

 

Затова, затова ела,

мила моя.

© Тихомир Неделчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??