Aug 14, 2020, 4:41 PM

Горчива сладост 

  Poetry » Love
545 0 0

ГОРЧИВА СЛАДОСТ

 

Горчива сладост е всяка наша среща,

в мигове откраднати от самотата на деня,

когато жадно се изпиват устните горещи,

от дива страст изгарят нашите тела.

Те сливат се, както слети са душите,

за миг забравяме, че има и морал –

измислица, но променя тя съдбите,

в света бездушен и духовно ослепял!

Горчива сладост е тя защото,

след горещи ласки в нощ безумна,

раздяла следва, а от липсата жестока,

горчиво-сладък вкус в душата лумва...

За следващата среща една надежда,

крепи сърцето ми осиротяло,

любовта към теб се там оглежда –

на който съм аз отдала дух и тяло!

 

КАЛИНА ВЛАДИ

© Калина Влади All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??