ГОРЧИВО
Горчиви капки дива самота
събирам в чашата отсреща.
Горчи от спомена за любовта,
и всяка капка умъртвява нещо.
Живота си на две ще разделя.
Една част - сладка, другата - горчива.
Уж капки, а пък чашата преля -
изпивам я на екс...
и си отивам!!!
30.07.07
© Теменужка Маринова All rights reserved.