Jul 29, 2008, 9:41 PM

Горчиво вино… 

  Poetry » Love
1257 0 5

Наля ми чаша горчиво вино
аз да пия, мой приятелю, любими.
Тежко, червено вино, опияняващо душата,
бушуващо във вените и сърцето наранено.
С вино искаш ти да угасиш пожара
от изпепеляващите чувства,
да укротиш пламналата страст в телата.
Но от него само главата се замайва, натежава,
засилва болката по любовта неосъществeна.

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??