Jan 30, 2015, 8:56 PM

Гореща чаша чай 

  Poetry » Other
450 0 2

 

мразя слънчевите лъчи през зимата
сега е времето на снеговете 
и мъглите
скучните портрети
старите книги
гореща чаша чай
и твоята прегръдка


автор: Моника Стойчева

дата: 29. 01. 2015 г.

© Моника Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??