Sep 2, 2009, 10:43 PM

Горещи мисли... 

  Poetry » East forms
924 0 14

Горещи мисли.

В залива на радостта

плува тъгата.

 

Стъпки -истини.

На брега на спомена

пее мечтата...        

 

На сянка страхът

от лъчите на риска

тихо се крие.

 

Гонят се чувства.

Надеждите плискат се.

Буди се прилив...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??