Aug 22, 2014, 11:15 PM

Горещи сърца 

  Poetry » Civilian
319 1 0

Мария Събева

 

ГОРЕЩИ СЪРЦА

 

Харесвам хората с горещите сърца,

които щедро своята любов даряват –

любов най-чиста, като тази на деца,

жертвоготовни са, готови да помагат.

 

Спокойно не живеят. Те горят, изгарят,

отдадени всецяло на работа с любов.

Щастливи са, щом другите щастливи правят

и радостни – откликнат ли на нечий зов.

 

Тез светли личности сега са твърде малко.

Сред множество човешко – само единици.

Но те, като горящото сърце на Данко,

към бъдещето пътеводни са звездици.

 

© Мария Събева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??