Apr 21, 2013, 11:43 AM

Горещо сърце 

  Poetry » White poetry
963 0 2

Дунава замръзва, но благодарение на твоето горещо сърце

няма да замръзне напълно.

А това сърце принадлежи на една красива жена,

която и денем и нощем ни дарява с любов.

А любовта е над всички.

Дали ще обичаш своята жена, съпруг, дете или своите родители.

Дали ще обичаш своя брат, сестра или своите приятели.

Любовта е над всички, защото е любов.

Видях момичето, което се опита да спаси своята баба,

и въпреки че не можа, че тя я няма вече в този свят,

момичето ще продължи да я обича, защото това е нейната баба.

Това е любов.

Обичайте се, хора, за да спасим света от всичко лошо, което 

става около нас.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??