Apr 25, 2007, 11:46 PM

Горгона 

  Poetry
766 0 1
 

Да бъде нощ, да ме убива дъжд
и нека да ме брули зачервената Луна.
Да бъде ден, но да вали
и вятърът косите ми да скубе.


Да бъда с теб, да ме изпиваш бавно,
да ме изсмукваш,  докато умра,
но да знам, дори на смъртния си одър,
че твойта ласка е отровна.

© Захаринчо Методиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??