Mar 13, 2015, 12:33 PM

Горя за теб 

  Poetry
630 0 7

Повикай ме след страшната си буря...
ще дойда в миг живот да ти даря...
защото аз съм в тебе влюбен,
нали съдбата ми това избра.


Поискай ме с вълшебните си думи...
и ще видиш в себе си букет цветя...
в ухайната им пролет ще ме чуеш,
в слънцето танцуващо във тях.

 

Сънувай ме и няма да се съмне...
ще ти дам тъй нужните крила...
и от твоя сън не ще си тръгна,
за да знаеш, че горя за теб. Горя!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??