Sep 18, 2013, 3:33 PM

Господ черпи със божествен сок 

  Poetry » Other
340 0 7

Със юмруци вятъра ще спирам.

Ще се взирам в гъстата мъгла.

Кръв по мене с поглед ще изпирам

и ще търся в купчина игла.

 

Ще протрия чифтове обувки

по надупчен и нагорен път.

Ще забравя женските милувки

и целувките по мойта плът.

 

Ще вървя и няма да се върна.

Ще вървя нагоре и напред.

Ако ще късмета да повърна

с тази мисъл все ще съм зает.

 

Чак до горе аз да се дотътря

и да стигна моя връх висок.

Там да ме допусне Господ - вътре...

Да почерпи със божествен сок.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??