Jan 22, 2014, 7:51 PM

Гостенин 

  Poetry » Love
394 0 0

Дойдох и посрещна ме, като брат.
Разказа ми за живота си на инат.
Подари ми парфюми, защото май нямаше думи.
Подари ми и крем за ръце, които нямаше да галят твоето лице.

Нови приятели и нова дреха - в тях явно намираше утеха.
Очите ми, за теб задача непосилна, съд, сълзи, несъответстващи с твоите мечти.
Накрая дойде време да тръгвам, да замина, без да разбера, че любовта е за трима.
 

© Павел Шайгаровски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??