Dec 29, 2012, 10:59 AM  

Гостенка 

  Poetry » Love
644 0 2

 

 
              Гостенка
 
Тя на прага ми стоеше,
поканих я, да влезе в нас,
все мили думи ми редеше, 
а аз я слушах във захлас.
 
Веднъж в дома се настанила, 
забрави приказните си слова,
незнайно бе се променила,
от любов, превърна се в лъжа.
 

© Деница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??