Apr 19, 2008, 5:21 PM

Говори ми! Аз съм тишина... 

  Poetry » Love
973 0 22

Говори ми!

Аз съм тишина.

Нощувам

край забравените ручеи.

В моментна тръпка те жадувам.

И галя любовта. Сънувам...

Говори ми!

Аз съм тишина.

В паметта ми

облаци кръжат…

Синева…

от истини бушува.

Целувам се с нощта. Сънувам...

А дрезгави вопли…

заглушават хукналите стъпки…

Говори ми!

Слушам те.

Нали съм тишина.

Бягство.

И падение.

Под високия чимшир на двора

рисувам твоята луна…

С пръстите бродирам самота…

Милвам тревата.

Събирам росата -

безмълвно

да изкъпя празнотата си…

Но слушам те…

Говори ми!

Аз съм тишина.

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??