May 31, 2008, 4:04 PM

Говори ми за любов 

  Poetry » Love
1568 0 31


Говори ми сега за любов!
Закъсняхме ли?
А преди беше рано.
Сега белеят косите в разкош,
а слъцата ни сякаш ги няма!

Говори ми!
Говори и не спирай!
Мълчаливо до теб ще заспя.
Тишината отдавна тежи ми
в прецъфтялата майска мечта!

Говори!
Не задавай въпроси.
Нека вехнат химерно надежди.
Щом жаравата минахме боси
опростили сме нашите грешки.

Говори за любов!
Говори!
Ще предам свойто тяло на Бога...
Па дори и във Ада да си,
пак ще следвам твойта посока.

Говори ми сега!
За любов!
Аз те слушам.
Ти след малко си тръгваш.
Щом се срещнахме в този Живот,
знам, че утре пак ще се върнеш!

Говори!
Говори до зори,
че сънят ми след малко ще свърши.
Ще отворя сънливо очи.
Тишината си пак ще прегърна.


© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??