Говоря с любовта.
С една стара любов.
Дойде да каже, че умира
Заради дозата...
Давах и много
и тя се насити
с отровата...
С една стара любов.
Дойде да каже, че умира
Заради дозата...
Давах и много
и тя се насити
с отровата...
© Усмивчица All rights reserved.
Другия път поискай тя на теб да даде.
Стига сме се раздавали!!!