Aug 13, 2008, 7:01 AM

Грабителка 

  Poetry
867 0 4
С чашата, химикала и листа.
Страхуващ се да погледна в себе си.
Изплашен от поглед на хора,
затворен съм, сълзящ и...

... допивам си убийствено виното
и се питам: Кой беше това?
Кого пуснах в страха ми?
Кой ограби душата ми жива?

А виното свършва на дъното -
аз стоя си ограбен и сам.
Със онова долно, прокълнато
чувство...! чувство...Тъга!

© Димитър Атанасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??