Jun 28, 2022, 8:47 AM

Градивен 

  Poetry
105 0 0

който работи —

животи окриля и

обич разстила

 

който работи —

разстила любов и

животи окриля

 

..........................................

 

всеки занаят —

градивен колчем ѐ — е

Богоблагодат

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??