Jun 7, 2016, 8:45 PM

Градушка 

  Poetry » Other
268 0 0

Здраво днес ме би градушка.

И съвсем не бе наужким.

Някой взел ме бе на мушка,

щото явно не съм слушкал.

© Стефан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??