Jan 4, 2015, 10:10 PM

Градуси 

  Poetry
464 0 0

всяко уважаващо себе си
списание
препоръчва опушен грим
за празничните вечери
с минусови градуси навън
и по-високи от обичайната
телесна температура
градуси
поели по пътя навътре
спускайки се
през комина
подобно на дебелия
червенобузест старец
бавно като костенурка
пълзят
по обратен на азбучния ред
към ръкавичката 
и дванадесетопръстника

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??