Nov 27, 2011, 12:06 AM

Градът на моята радост 

  Poetry » Other
573 0 3

В града на моята Радост снегът вали.
Топлината отлитна с ветровете диви.
Смехът се скри, както скри се и ти.
Утро и залез в тъмната нощ се сливат.

В града на моята Радост дъжд не пада.
Влага вижда, дошла от тъжните очи.
Отдавна опада нявга вдигната ограда
и всеки залък в него бодливо горчи...

В града на моята Радост Луната е тиха.
А в нощите протяжно стенат стени.
Мечти на двама сякаш в пясък попиха.
И цветята в него сланата ги осланù.

Град на моята Радост... тъжна пустиня...
Снегът се стеле над пясъка на прах...
Създаден от вихър, през мен преминал,
останал  в руините от чувствен крах...

© Нели Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Град на моята Радост...тъжна пустиня.... Тъжно !Хареса ми !
  • Докосна ме !Поздрав!
  • Много красиво,чувствено и тъжно!
Random works
: ??:??