Jun 14, 2024, 5:41 PM

Градът не спи 

  Poetry » Other
157 0 0

Градът не спи, очаква свойте жертви,

прикриващ в пъстротата си угроза.
Не стигнат той от майчините клетви
продава щастие на грам и доза.

 

Градът не спи, във шумни дискотеки,
танцува ритъм в пари алкохолни,
пътеките към дъното са преки,
а греховете волни и неволни.

 

Градът не спи, във мислите ни кални
въргаляме се в хищната му паст.
Мечти и идеали пасторални
удавяме във секс, пари и власт.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??