Nov 12, 2009, 8:45 AM

Гран Канария 

  Poetry
466 0 5

Задъхана, сред палми анемични,
оглушала от флaменко забравено,
задръстена от езици различни,
сред атлантически вълни, прехвалени,
под слънце, късно-залязващо,
през ноември, със сахарски горещини,
с диалект, неразбираемо-канарски -
на южни острови носталгия ме мори.

12.11.2009г.
гр. Плая Дел Инглес 

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??