May 27, 2008, 3:32 PM

Граници за невъзможното 

  Poetry
730 0 24
          Граници за невъзможното


Каква илюзия
и даже трепет.
Без цвят и форма,
без пределна цел.
Каква илюзия
и  грешни помисли.
И колко граници
за невъзможното...

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??