May 4, 2008, 4:28 PM

Греховности 

  Poetry » Humour
836 1 4

The work is not suitable for people under 18 years of age.

О, биченцето ми!
О, меченцето ми!
О, титане мощен!
Помниш ли, любими мой,
как с треперещи ръце
опипа мойте колене
на нашта осма среща?
Как премести прашката встрани
и под предлог, че ме сърби,
опипа мойта кожа нежна,
що покрива дупето ми бяло,
снежно?
О, вожде мой на любовта!
Спомни си как през есента
разпъшкахме се в твоята кола,
поразени от страстта.
Аз натисках ти главата
все надолу, към бедрата
Ти ръмжеше като лъв,
пенявеше се твойта кръв.
Скоро късата пола беше се качила на врата.
А сутиенът ми, накратко,
предаде ми гърдите, братко.
О, сатир мой!
О, бик ти бесен мой!
До секс не стигнахме тогава,
избягах като луда крава.
И чак когато легнах си сама,
разбрах какво е простота.
Въртях се в съня си диво,
дерях с нокти по лицето ти красиво,
крещях ти името в захлас.
Но греховен сън
бил е тоз екстаз.
Затуй на деветата ни среща,
без да се коря, гореща,
отдадох ти се в грях
след партия игра на шах.
О, скъпий мой!
Незабравимий!
О, мъжо мой незаменимий!
До край ще съм с теб.
Ще стенем в любовния вертеп.
Тъй сладки били брачните окови,
щом похотта в сърцата ни говори.
Аз сигурна съм - тъй ще е до края,
все ще си живеем в рая...

© Деси Мандраджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ххахаххххахаахахха-направо паднах от стола като го прочетох,много ме разсмя ,да знаеш!!Благодаря ти за веселото настроение, което ми създаде за деня!Поздрави и прегръдка от мен,с пожелание за усмихнат ден и на теб!
  • Те ти са интерпретация, на легендата за Йо и Зевса - съвременната модулация!
  • До секс не стигнахме тогава,
    избягах като луда крава.
    И чак когато легнах си сама,
    разбрах какво е простота.

    Хахаха, направо ме разби с това!
  • С пожелание да няма край - този рай!Поздрави!
Random works
: ??:??