Беше преди двадесет години -
най-любима бях,
днес е времето отминало -
всичко стана пух и прах.
С погледа на миналите дни
грешката си аз открих.
Любовта къде ми е, кажи?
Просто другия не дооцених.
Днес отново тя отлита -
даденост ли ни е любовта?
С втора грешка се оплитам
и не мога да се разбера?
Колко пъти трябва да грешиш,
с колко ли любови да се разделя,
за да видя другата душа
и уловя мига на любовта.
© Вили All rights reserved.