Mar 31, 2008, 9:48 AM

Грешки, любов и още нещо 

  Poetry » Love
820 0 2

Стая, дим, угаснала свещ,

аз, ти, горим в адска пещ...

Адът, създаден от твоите лъжи,

този, за който ключа носиш ти.

 

Обиди, кавги, пищящи от болка очи,

аз, ти, толкова близо, толкова сами...

Крещя на ум, дълбаеш в моята душа.

Болка нетърпима... Вместо вино, сипи ми отрова.

 

Търсиш разбиране, а аз - закрила...

Аз, ти, толкова желания, толкова самозащита...

Искаш сърцето си в златен поднос да ти даря,

то е в теб, ти ми го отмъкна насила.

 

Порочна любов, угаснала страст, дълбоки рани...

Аз, ти, нищо незнаещи, вечно очакващи.

Не искам любов, не искам брак, нищо от теб,

искам само една единствена нощ, без проблем.

 

 

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??