Матирахме се с нашата любов.
От толкова несбъднати надежди.
Останахме без избора на ход.
В чудесната илюзия за вечност.
Погубихме душите си до гроб.
От силата на кратката ни нежност.
От болката на страстния ни зов.
Защото се родихме грешни!
© Аз All rights reserved.