Aug 9, 2014, 10:18 PM

Грешница на любовта 

  Poetry » Love
841 1 0

Грешница на любовта

 

Грешна ли е любовта,

когато мисля си за тебе през нощта?

Грешна ли е обичта,

когато с радост изпълваш моята душа?

 

Грешна ли съм аз сега,

че желая теб и ти си моята мечта?

Грешно ли е през деня

да жадувам нежно твойта топлина?

 

Грешни ли са моите ръце,

когато искат да прегръщат само теб?

Грешна ли е моята уста,

щом целувките очаква ти в нощта?

 

Грешна ли съм аз жена,

че потръпва влюбено моята душа?

Грешница, но на любовта,

щом пламенно трепти сърцето ми сега!

 

Не, няма нищо грешно в това,

щом правиш ме щастлива и добра.

Няма грях в любовта,

щом живее в две влюбени сърца!

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??