Nov 8, 2015, 7:51 PM

Грип 

  Poetry » Humour
338 0 0

Грип

 

Гърдите ми, прогнили от хрипове, тресат се -

тъй вирусите учат ме на ум.

Ни работа похващам, ни сещам се за маце,

а само пия чай с рахат-локум.

 

И питам се: “А стана ли беловлас старчуга,

дали ще съм такваз развалина -

със шипове, лумбаго - куп болести в задруга,

с кахъри бол, с усмивка ни една.”

© Владимир Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??