Jul 23, 2015, 11:35 PM

Грях 

  Poetry » Love
422 0 1

Ветрец силует носи

далечен лик на пролетта,

по павета крачета боси - 

целуват се под дъжда.


Валят думи от тъмни очи,

докосват, галят тишината,

длани горещи,

в прегръдка туптяща,

крачка грешна

към тръпка утешна

под ласките на луната.


Ветрец аромат носи

далечен дъх на липа, 

по павета крачета боси

танцуват две мечти в нощта.

© Диян Асенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Интересен и приятен стих!
    П.П. Струва ми се, че и след второто „по павета крачета боси“ трябва да има тире.
Random works
: ??:??