Sep 10, 2008, 7:23 AM

Грях 

  Poetry » Humour
809 0 11
За рая ли съм, или ада?
Все мисля си
аз всеки път.
Не съм ни стара, нито млада,
а се въртя във омагьосан кръг.
Грехове си имам...
малко.
Цигари пуша,
понякога и алкохол,
та грях ли е, се питам...
жалко,
ако за толкоз грях,
забият те на кол.
Дядо ми ме учеше отдавна,
"Опитай всичко в тоз живот,
но,винаги бъди си православна,
не разрешавай само,
да надянат ти хомот!"
И мама даваше съвети:
"Не пий, не хойкай и търпи!
Да слушаш винаги мъжа си,
във къщи
гъдел му прави!"
Не мога гъдели да правя!
Не става!
И не ща така!
Леглото даже не оправям,
а хуквам,по задачи да търча.
Та... грешна ли съм?
Кой ще каже?
Да спя спокойничко сега,
аз мисля, че съм права даже
и нямам никаква вина!

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??