Не е наивност радостта от добротата,
направена за някого, за нещо
и чувството, споходило стомаха
от върнатата благодарност, като ресто.
Не е наивност помощта за някой,
направена за някого, от нас,
по-важна е благодарността от всякой,
на който си помогнал, без да даваш глас.
Не давай глупава надежда
на егото, че важен си, ... не си,
защото знай, това довежда
до загуба на реалността, че си.
Затуй, усмихвай се на всеки миг, когато
съдбата ти даде възможност за добро,
не чакай някой да те награди богато
а просто премини на следващо ниво.
© Hristo Hristov All rights reserved.
The work is a contestant:
Знай как да даваш без колебание, как да губиш без съжаление и как да придобиваш без подлост »